22 Haziran 2013 Cumartesi

Konya masaj salonu baskını

Konya’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen masaj salonu baskınında, masaj salonunda fuhuş yaptıran ve görüntüleri gizli kamerayla kaydeden şebeke çökertildi. Adliyeye sevk edilen suç örgütü liderinin kadın olduğu ve 4 yardımcısının da tutuklandığı bildirildi.

Bir istihbaratı değerlendiren, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, masaj salonu adı altında fuhuş yaptırılıp ve bu esnada gizli kamera ile de müşterilerini çeken şebekeyi tespit ederek şuç üstü yaptı. Konya merkez Meram ilçesinde bulunan masaj salonunda yapılan baskında suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Şule B. (35) ile birlikte 8 kişi gözaltına alındı.


 Yapılan aramalarda çok sayıda anahtarlık görünümünde gizli kamera ele geçirilirken, çok sayıda da kadınlarla ilişkiye giren müşterilerinin görüntüleri de ortaya çıktı. 16 yaşındaki bir kız çocuğuna da zorla fuhuş yaptırdığı ortaya çıkan şebeke üyesi 8 kişinin gizli çekimlerle elde ettiği görüntülerle şantaj yaptığı iddia ediliyor. Adliyeye sevk edilen 8 kişiden örgüt lideri olduğu iddia edilen Şule B. ile 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0 yorum:

Yorum Gönder