27 Şubat 2013 Çarşamba

Masajdan önce neler yapmalı



erotik masaj
Masajdan önce yapılması gerekenler. Masaja nasıl hazırlanılır?

Öncesinde hafif yiyin: İstiridye, çilek ve şampanya gibi afrodizyakları tercih edebilirsiniz.
Oda sıcaklığını dengeleyin: Her ikiniz de çıplak olacaksınız nasıl olsa, tir tir titremeye gerek yok! Oda sıcaklığı eğer yeteri kadar yüksek değilse partnerinizin kasları da o derece gergin olacak, rahatlayamayacak ve yoğun çaba sarfettiğiniz bu erotik masajdan herhangi bir zevk alamayacaktır.
Rahat bir ortam yaratın: Işıklar loş olsun ve telefonun kablosunu çekin. Cep telefonlarınızı da sessiz moda alın ve başka bir odaya taşıyın. Arka planda hoş ve dinlendirici, smooth jazz tarzı bir müzik olsun. Güzel kokulu esansiyel yağlardan kullanmayı ihmal etmeyin.
erotik masaj
Kendinizi rahatlatın: Yumuşak kalın havlular, kuş tüyü yastıklar ve sıcak battaniye ayarlayın.
En güzel masaj yağlarını seçin: Yapışmayan, kaygan ve nispeten sıvı organik bitkisel masaj yağlarını seçin. Badem, susam veya kayısı çekirdeği yağı olabilir mesela.
Aksesuarları çıkarın: Takılarınızı masaja başlamadan önce bir kenara koyun ve tırnaklarınızı kesin. Partnerinizi kan tutuyor olabilir.
Tepkilerine dikkat edin: Masajın şiddetini onun hoşlanıp hoşlanmadığını önceden sezerek ayarlamaya gayret gösterin. Nefes alış verişi de size ipuçları verebilir, önemseyin.
Paylaşın: Erotik masaj ‘karşılıklı’ olduğunda anlamlıdır. Yer değiştirmeyi unutmayın.
Hayal gücünüzü kullanın: Bahsettiğimiz erotik masaj tekniklerini harfi harfine uygulamak zorunda değilsiniz. Masaja öpücük ve jestlerinizi de serpiştirin.


Konyada kaliteli masaj salonları. bayan masör konya. mutlu son masaj konya.

0 yorum:

Yorum Gönder