27 Şubat 2013 Çarşamba

Baş masajı

Erotik masaj sanatını öğrenme vakti!

Son derece eğlenceli ve rahatlatıcı erotik bir masaj ile sınırlarınızı zorlayabilir, keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.
Baş masajı
Baş masajı
Partnerinizin başı rahat bir yastığın üzerine gelecek şekilde boylu boyunca sırtüstü uzanmasını sağlayın. Başının arka tarafında diz çökün ve burun kenarlarından alnına, saç hizasına kadar yavaşça, tatlı tatlı ufak dokunuşlarla masaj yapın. Aşağı ve yukarı yönlü bu masajı duyduğu hislere verdiği tepkilere göre çeşitlendirerek toplamda 10 kez tekrarlayın. Son olarak her iki avuç içinizi şakaklarına yerleştirin ve o pozisyonda 2 dakika boyunca aranızda herhangi bir diyalog geçmeden, bekleyin.

Baş masajı aynı zamanda üçüncü göz olarak da bilinen, alnın arkasındaki enerji merkezini uyarır. Bu, gerginlik ve stresi alır ve mutluluk hissi verir. Bu şefkat dolu masaj sonraki şehvet dakikaları öncesi başlangıç için oldukça idealdir. Fiziksel temas için baş kısmından başlamak partneriniz için de son derece iyidir. Baş masajını daha da erotik bir hale getirmek istiyorsanız birçok cinsel uyarılma noktası bulunan baş derisinde ufak dairesel hareketler yapabilirsiniz. Daha da ileri gitmek istiyorsanız, son derece erotojenik bir bölge olan kulaklara yönelebilir, sımsıcak nefesinizi üzerinde gezdirebilir, daha da ileri gitmek istiyorsanız dilinizle ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Fakat unutmayın, rahatsız olduğunu anladığınız noktada hemen durun.

0 yorum:

Yorum Gönder